Nabídka
Hledat
O SOUS-VIDE METODĚ
Sous-vide (z francouzštiny, čti [su vid], znamená „ve vakuu“ –) je způsob vaření, při němž se potraviny připravují ve vakuovém obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou, která je nižší než bod varu, po různě dlouhou dobu - většinou několik hodin. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťavnatost, křehkost a kvalitu potraviny, včetně vitamínů a minerálů. Připravovat takto můžete maso, ryby, zeleninu, ale i ovoce.
SOUS-VIDE by VEPAK
Vakuové sáčky, vhodné pro sous-vide přípravu, nabízíme ve třech variantách:
Strukturované vakuové sáčky jsou určené pro bezkomorové vakuové baličky (domácí), pro snadnější odsátí vzduchu. Sáčky S05 a S35 jsou určeny pro komorové baličky (profesionální). Tyto sáčky mají rozdílnou tloušťku (S05 je slabší) a rozdílnou mechanickou odolnost.
V případě požadavků na jiné než standartní velikosti se neváhejete na nás obrátit.
TIP!!! Když připravujeme něco, co by mohlo poškodit obal zevnitř (například od kosti), doporučujeme Vám použít raději sáček větší tloušťku (S35), aby nedošlo k jeho protržení.
Pokud nevíte, zda jsou pro Vaši baličku určeny právě tyto sáčky, podívejte se prosím na náš článek:
Chcete nám něco sdělit o našich produktech nebo e-shopu? Neváhejte napsat.