Porovnat
Uživatelské menu

Sous-vide vaření

19.04.2022
Aktuality

Sáčky pro vaření metodou sous-vide

Jedná se o metodu vaření, při které nedochází k významné ztrátě hmotnosti masa, jako při jeho typických úpravách. Metodu používají ti nejlepší kuchaři v renomovaných světových restauracích. Naší snahou je přiblížit tuto metodu pomocí našich vakuových baliček a unikátních sáčků.

Naše sáčky splňují nejenom obvyklé atesty požadované legislativou v oblasti food-contact, ale i přísná kritéria v rámci teplotního zatížení používaném při vaření metodou sous-vide. S našimi sáčky tedy můžete bez obav připravovat potraviny touto metodou.

Pomocí této metody dosáhnete fantastické křehkosti, výrazné chuti a spojení všech ingrediencí.

Díky vaření metodou sous-vide si potravina zachovává aroma, chuť a zdraví prospěšné látky.

Košík obsahuje nepovolené položky

Košík je prázdný

Zobrazit košík

Zboží bylo přidáno do porovnání

Prosím čekejte...
Objednávku nelze dokončit, zkuste to prosím později